Organ Massage


Tyktarms kartar -  Forstoppelse - Morbus Chro - Diarre - Kolik

Nyre problemer - Uønsket barnløshed - Lyskebrok - Galdesmerte

Tristhed - Træthed - Stress og meget meget mere.

Organ Massage


- Det er vigtigt at dine organer har det godt.Hvad er organmassage?


Mange menneskers liv er i dag præget af mangel på bevægelse, med stillesiddende arbejde og fritid.

Denne mangel på bevægelse kan føre til at kroppens mave- tarmsystem med tilhørende organer bliver mindre effektive og ikke fungerer ordentligt, hvilket er med til at nedsætte det generelle sundhedsniveau og velbefindende.


Med organmassagen hjælper jeg dig med at genoprette optimal funktion i dine vitale organer.


Den blide men præcise massage forbedrer cirkulationen i, og afspænder musklerne i og omkring organerne, så blodets forsyning af ilt og næringsstoffer fungerer bedre, således at musklerne og organerne kan bevæge sig frit.


Mange symptomer har glæde af organmassage, f. eks. forstoppelse, allergi, mavepine, ofte hovedpine, luft i maven, mavebrok, diffuse smerter, sure opstød, nogle tilfælde af piskesmæld, træthed, diarré, hæmorider, kolde lemmer, svært ved at fordøje, eksem og flere andre.

Jeg ser vi ikke bare på symptomerne, men jeg synker dybere og leder efter årsagerne.

Organmassage er særlig egnet ved arvæv efter operationer, ulykker, infektioner og traumer.


 • Vitalitet
 • Fordøjelse
 • Kredsløb i og omkring organer
 • Frigøre spændinger i musklerne rundt om og i selve organet
 • Udrensning
 • Øget velvære
 • Mulighed for appetitregulering
 • Energiblokeringer
 • Dårlig kropsholdning
 • Spændinger i underliv
 • Hud
 • Åndedræt
 • Kredsløb generelt


Organmassage, også kaldet ”Visceral Manipulation”, er en blid og behagelig terapiform, der løsner og afspænder bindevævet omkring organerne.

Formålet med behandlingen er at frigøre organerne fra opståede spændinger, så de kan fungere optimalt og regenerere på naturlig vis.


Samtidig modvirker organmassage stress og giver øget velvære. Behandlingen styrker også dit fordøjelsessystem og sikrer en bedre optagelse af næringsstoffer fra kosten.


Den blide men præcise massage forbedrer cirkulationen i og omkring organerne. Retter kroppen flere centimeter op, regulerer appetitten mm. Anbefales efter mave operation eks. Gastric Bypass.

Organmassage - eller Visceral massage, som er den rigtige betegnelse for metoden, kan stå som en selvstændig behandling, men som oftest indgår det som en naturlig del af forskellige behandlingsmetoder.Tanken og historien bag organ massage.


Visceral massage, også kaldet organmassage, er ligesom kranio sakral terapien, en del af den osteopatiske lægetradition i USA.

Grundideen bag visceral massage er, at et sundt organ er i bevægelse. Både nerverne, vejrtrækningen, blodcirkulation samt organerne selv har indflydelse på bevægelsen.


Et organ bevæger sig flere tusinde gange på en dag. Hvis et organs bevægelse begrænses, nedsættes dets funktion. Dette kan være skadeligt for organet, samt de omkringliggende kropsdele. Reduceret bevægelse og cirkulation gennem flere år, kan medføre alvorlig sygdom.


Teknikkerne


Teknikkerne i visceral/ organ massage bruges til at løsne spændinger i organerne og det omkringliggende bindevæv.

Med lette, men præcise teknikker kan organerne stimuleres og frigøres fra trægt væv og hvert organ kan igen genfinde sin egen sunde funktion.


Teknikkerne består af blide effektfulde berøringer hvor jeg synker ind til organet og nænsomt inviterer til mere bevægelse.

Som klient vil du kunne følge med i hvordan de enkelte organer arbejder og hvordan energien frigives i kroppen.

Behandlingen forbedrer vejrtrækning, fordøjelse, blodcirkulation og bevægelse.

Kroppens naturlige balance genoprettes, og er med til at forebygge eller helbrede sygdom.

Rigtig mange smerteproblematikker kan afhjælpes med organmassage.De gode bivirkninger


Der er mange positive bivirkninger ved organmassage. Der kan nævnes at stress ikke kun behøver at komme som en påvirkning fra vores arbejde etc., som så bliver en tilstand i kroppen. Stress er relateret til vores nyrer, dvs. at et ryg problem, dårlig holdning eller anden påvirkning som slag/fald, hvor nyrerne udsættes for et fysisk pres, kan skabe en kronisk stress tilstand i kroppen. Ved at løsne omkring nyrerne vil man hjælpe kroppen til at regenerere og dermed mindske stressen.


Mange chok og traumer forplanter sig helt ind til organerne i kroppen. Det sætter sig i bindevævet omkring organerne og belaster vores velvære og helbred. Mange kender det måske som en nærmest kronisk ondt i maven fornemmelse eller en træthedsfornemmelse som er svær at forklare. Tanken om at få massage på maven, kan være knyttet til noget ubehageligt, men der opstå hurtigt en rar fornemmelse af lethed og velvære, som breder sig til resten af kroppen. Organerne laver kort fortalt energi til vores muskler og til kroppen så den kan fungere.