Theta Healing


Theta healing er meget kraftfuldt.


Ryd op i gamle tanker og handle mønstre.


 Hvis du virkelig vil skabe forandringer i dit liv..... så er det muligt.


Lad mig guide dig på rejsenHvad er Thetahealing?


Thetahealing er en energi healing teknik. Teknikken har hjulpet mennesker verden over.

Den ændre deres liv på det dybeste plan.


Ved at ændre de programmer vi har siddende i underbevidstheden. fra begrænsende og negative overbevisninger til støttende og positive overbevisninger.


Det er en af de hurtigste og mest effektive metoder til at opnå det liv, du fortjener.


Vores bevidsthed styrer kun 5-10% af, hvad vi foretager os i livet. Alle de andre op til 95% er styret af programmer og vaner. Disse styres fra vores underbevidsthed afspiller helt af sig selv. Programmer og vaner, som vi har lært i vores allertidligste barndom og som vi overhovedet ikke tænker over.


    🎈   Smart nok selvfølgelig, at vi kan gå på vores ben, uden at vi skal tænke over, hvordan man gør.

    🎈   Ærgerligt, når vi ikke tør stille os op på en scene og fortælle verden om vores budskaber, fordi vores forældre i ord og adfærd har lært os, at vi               ikke skal tro vi er noget.

    🎈   Smertefuldt hvis vi har udviklet sygdomme af at stresse rundt og tro vi skal leve op til umenneskelige krav og ikke har lov til at passe på os                   selv og sige fra.


Cellebiologen Bruce Lipton, der med sin videnskabelige baggrund, lagde ud med at være skeptiker af alt spirituelt, har gennem forskning fundet ud af, hvordan celler ændrer sig i forhold til, hvordan omgivelserne påvirker dem.


Et positivt miljø får cellerne til at vokse og være sunde.

Et negativt miljø får cellerne til at mistrives, holde op med at vokse og dø.


Cellerne påvirkes af hvad vi spiser og hvad vi tænker. Usund mad, kemi og negative tanker indvirker negativt på vores celler. Sund mad, sundt miljø og positive tanker indvirker positivt på vores celler.


Men du er sikkert også træt af at høre, at du bare skal tænke positivt. Hvad hjælper det, når du i 95% af tiden er styret af, hvad din underbevidsthed fortæller dig og den (måske) er fuld af negative overbevisninger.

Du skal ned og ændre de negative overbevisninger, og det er det Thetahealing kan.

Theta Healing


Livet er altid i bevægelse, som fulgene her bevæger vi os igennem livet, nogle med lethed og ynde. Andre flyver mod vinden og hvert vingeslag er en kamp, nogle passer ikke ind i flokken og bliver forladt.


I vores liv er der måske også kampe, frygt for at blive forladt, sorg over tab, sygdom, skilmisse og meget andet.

Livet er fyldt med valg. Livet er fyldt med følelser store og små. Alle sætter de spor i os.


Jeg hjælper dig til at skabe ro og overblik


  • Angst
  • Sorg
  • Smerter
  • Tristhed


Jeg synes at denne behandlings form er fuldstændig magis.  Jeg nyder at arbejde med de her skønne teknikker. Jeg ser hvor meget forandring det skaber hos alle der modtager disse behandlinger.ThetaHealing er en usædvanlig kraftfuld holistisk energi-healingsmetode, faktisk en helt unik blanding af Kropsterapi, coaching, spirituel psykologi, samtale, healing og meget mere.


En fantastisk mulighed for at opløse mønstre og fastlåsning i kroppen, som er opstået ud fra vores oplevelser i livet, som misbrug, skilsmisse, sorg, chok og traumer mm.


Med Theta Healing bliver der hurtigt overensstemmelse imellem det ubevidste og det bevidste sind, så begge sider i dig kan samarbejde og du endelig kan skabe det liv, du virkelig ønsker at leve.


En session kan bruges til både fysisk, psykisk og spirituel healing
Mange af overbevisningerne har vi selv dannet tidligt i livet eller overtaget fra vore forældre og generationerne før dem. Eller vi kan have bragt dem med fra vore egne tidligere inkarnationer.


Overbevisningerne ligger forankret i det ubevidste sind, i vort energifelt og i cellernes DNA og gener og påvirker herfra vort helbred, vore beslutninger og handlinger og dermed oplevelserne af os selv og vort liv.


Theta Healing er teknikker til at arbejde direkte med vore ubevidste programmer på alle planer og kan ekstremt hurtigt opløse energien i alt det, som ikke længere tjener dig, - uanset hvor du har det fra.


JA Tak jeg ønsker at ændre mit liv og skabe med glæde ..


Føler du dig klar til at gå videre på en let og ubesværet måde ?


Jeg kan hjælpe dig på vej, kikke ind på følesler som sorg, vrede afmagt tristhed og fysiske smerter.


Jeg ændre energien og lære kroppen en ny og positiv energi at kende.


Book en behandling for at mærke magien, meget kan ændres på en session.


Denne side benytter cockies. Du kan godkende dem her.

Godkend