ThetaHealing WiseMaster

Vinni Hansen -  mobil  -  29 92 13 88

Inovergi

- innovativ behandling for krop og sjæl

RAB godkendt behandler

Kranio-Sakral terapi og Zoneterapi

Mulighed for tilskud fra "danmark" og sundhedsforsikringer


Ryd op i gamle tanker og handle mønstre.


Theta healing er meget kraftfuldt.


SÅ hvis du virkelig vil skabe forandringer i dit liv..... så er det muligt.


Lad mig guide dig på rejsenTheta Healing


Livet er altid i bevægelse, som fulgene her bevæger vi os igennem livet, nogle med lethed og ynde. Andre flyver mod vinden og hvert vingeslag er en kamp, nogle passer ikke ind i flokken og bliver forladt.


I vores liv er der måske også kampe, frygt for at blive forladt, sorg over tab, sygdom, skilmisse og meget andet.

Livet er fyldt med valg. Livet er fyldt med følelser store og små. Alle sætter de spor i os.


Theta Healing hjælper dig til at skabe ro og overblik


  • Angst
  • Sorg
  • Smerter
  • Tristhed


Jeg synes at Theta Healing er fuldstændig magisk, og jeg nyder at arbejde med de her skønne teknikker og se hvor meget forandring det skaber hos de mennesker der modtager disse behandlinger.Theta Healing er en usædvanlig kraftfuld holistisk energi-healingsmetode, faktisk en helt unik blanding af Kropsterapi, coaching, spirituel psykologi, samtale, healing og meget mere.


En fantastisk mulighed for at opløse mønstre og fastlåsning i kroppen, som er opstået ud fra vores oplevelser i livet, som misbrug, skilsmisse, sorg, chok og traumer mm.


Med Theta Healing bliver der hurtigt overensstemmelse imellem det ubevidste og det bevidste sind, så begge sider i dig kan samarbejde og du endelig kan skabe det liv, du virkelig ønsker at leve.


En session kan bruges til både fysisk, psykisk og spirituel healing
Mange af overbevisningerne har vi selv dannet tidligt i livet eller overtaget fra vore forældre og generationerne før dem. Eller vi kan have bragt dem med fra vore egne tidligere inkarnationer.


Overbevisningerne ligger forankret i det ubevidste sind, i vort energifelt og i cellernes DNA og gener og påvirker herfra vort helbred, vore beslutninger og handlinger og dermed oplevelserne af os selv og vort liv.


Theta Healing er teknikker til at arbejde direkte med vore ubevidste programmer på alle planer og kan ekstremt hurtigt opløse energien i alt det, som ikke længere tjener dig, - uanset hvor du har det fra.


JAAA jeg ønsker at ændre mit liv og skabe med glæde ..


Føler du dig klar til at gå videre på en let og ubesværet måde ?


Jeg kan med Theta Healing hjælpe dig på vej, kikke ind på følesler som sorg, vrede afmagt tristhed og fysiske smerter.


Jeg ændre energien og lære kroppen en ny og positiv energi at kende.


Book en behandling for at mærke magien, meget kan ændres på en session.Inovergi v. Vinni Hansen, Værslev Bygade 15, 4400 Kalundborg, Mobil 29 92 13 88     CVR 30153960    Mail: inovergi@gmail.com